Joulun herkut arkistoon seuraavaa vuotta varten

Tämän vuoden joulu oli perinteisiä herkkuja pullollaan. Meidän perheen traditioihin kuuluvat kalat, laatikot, rosolli ja tietenkin kinkku. Kinkku onnistui loistavasti ja salaisuus lienee Stockmannin tuoreessa harmaasuolatussa luomukinkussa, jonka paistoin 125 C:ssa n. 5 tuntia kunnes sisälämpötila oli 79 C. Traditioihimme kuuluu myös jokavuotinen glögiperinne. Ainakin 10 vuoden ajan ennen joulua olemme kutsuneet ystävämme glögille ja samalla vaihdettu lahjat. Muistan ensimmäiset kerrat kun talo oli pullollaan lapsia ja oli vilskettä ja vilinää. Olemme varsin onnekkaita ja kiitollisia, kun nyt taas parin vuoden paussin jälkeen myös kummilapsemme ovat palanneet glögin äärelle. Totesin tänä vuonna aliarvioineeni alkoholillisen glögin kulutuksen, kun suurin osa glögin juojista on jo täysi-ikäisiä. Ensi vuonna siis Blossan luomuglögiä tuplasatsi tämän vuotiseen verrattuna. Tässä linkki muutamaan reseptiin glögin kanssa tarjottavista.

https://blog.minnasmat.fi/reseptit/mausteiset-mantelit-naposteltavaksi/

https://blog.minnasmat.fi/reseptit/leivonnaiset/herkullinen-paaryna-homejuustopiiras-glogin-seuraksi/

Tämä vuosi alkaa olemaan pulkassa, joten olen kiitollinen kaikista yhteisistä hetkistä ja mielenkiintoisista reissuista ystävien ja perheen kanssa. Ei muuta kuin kohti vuotta 2018 ja uusia seikkailuja.

Hyvää Uutta Vuotta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s