Minnan keväinen perunasalaatti sinappikastikkeella

1 kg keitettyjä uusia perunoita

2 uutta sipulia varsineen

100 g keitettyä parsaa

 

Keitä perunat, hienonna sipulit varsineen, keitä parsa al denteksi. Pilko perunat sopiviksi suupaloiksi kulhoon, kun ne ovat vielä lämpimiä. Keitä parsat ja laita ne kylmään veteen keittämisen jälkeen. Pilko parsat pieniksi paloiksi ja nuput koristeeksi. Lisää kastike (älä kaikkea kerralla, vaan katso, että kastike imeytyy aineksiin).

Sinappikastike:

1 rkl Dijon sinappia

1 tl karkeaa Dijon sinappia

1 dl rypsiöljyä

1 sitruunan mehu

loraus hunajaa

suolaa

mustapippuria

 

Sekoita sinapit, hunaja, mausteet ja sitruunan mehu. Vispaa öljy, jotta muodostuu emulsio ja kastike.