Isoäidin hölskytyskurkut

500 g tuoretta kurkkua

1/2 dl vettä

2 rkl väkiviinaetikkaa

1,5 rkl sokeria

1 tl suolaa

Tilliä

Kuori ja viipaloi kurkut juustohöylällä. Sekoita astiassa vesi, etikka, sokeri ja suola ja lisää kurkut ja tilli. Laita astiaan kansi ja hölskytä kurkut sekaisin. Anna maustua n. 1 tunti jääkaapissa. Maistuu herkulliselta esim. hirvimurekkeen tai paistetun lohen kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s