Borssikeitto

Ainekset 6-8 ruokailijalle

4 rkl oliiviöljyä

1/2 pieni kaali

3 sipulia

3 porkkanaa

1/2 juuriselleriä

8 punajuurta

4 valkosipulinkynttä

1 paketti pekonia (n.150 g)

1 kiekko ydinluuta

Kasvis- tai lihalientä

2 tl kuivattua timjamia tai 2 tuoretta oksaa

2 laakerinlehteä

5 kpl maustepippuria

suolaa ja pippuria

0,5 – 1 dl vadelma- tai valkoviinietikkaa

Smetanaa tarjoiluun

Suikaloi kaali ja muut vihannekset. Helpoimmalla pääsee kun raastaa karkealla terällä monitoimikoneella. Paahda pannulla ydinluu ja pekoni ja hauduta vihannekset pehmeiksi. Lisää mustapippuria myllystä ja maustepippurit kokonaisina, sekä yrtit. Lisää kasvis- tai lihalientä niin että vihannekset peittyvät  ja anna hautua n. 1,5 tuntia.

Nauti smetanan kera hyvässä seurassa. Nam!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s