Seijan Ceasar-salaatti

Huippuhyvä resepti ja helppo. Koko jutun juju on kastikkeessa.

Ceasar-salaatinkastike

Luomumajoneesia 2 dl

Luomukermaa 1 dl

20 g anjovista sekä lientä maun mukaan

Dijon sinappia 1 rkl

Mustapippuria

1/2 valkosipulin kynsi raastettuna

Pieni pala parmesaania raastettuna

Vatkaa monitoimikoneessa ainekset sekaisin niin, että koostumus on kuohkea. Tarkista maku ja lisää mausteita tarpeen mukaan.

Ceasar-salaatti

Rapeaa salaattia, esim. Romaine myös jäävuorisalaatti käy hyvin

Leipäkrutonkeja. Kannattaa tehdä itse. Helppoa; kuutioi kuivahtanut vaalea leipä ja paista kullanruskeaksi pannulla oliiviöljyssä jonne on lisätty yksi valkosipulin kynsi kuorineen.

Kanafilettä, joka paistettu pannulla. Maustettu suolalla ja pippurilla ja paistamisen jälkeen kierittele kanafile parmesaani juustoraasteessa. Anna kananfileidän vetäytyä ja leikkaa siivuiksi ja kokoa salaatti lisäämällä kastike salaatin joukkoon, krutongit ja kanafileet.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s