Peruna-selleripyree

1 kg Rosamunda perunaa

1/2 kg juuriselleriä

150 g voita

Kuori ja keitä juurekset suolatussa vedessä kypsäksi. Kaada vesi juureksista toiseen astiaan ja ota talteen. Soseuta juurekset ja lisää voi sekä keitinvesi pieninä annoksina, kunnes pyreen koostumus on sopiva. Vispaa pyree kuohkeaksi ja lisää pippuria ja suolaa maun mukaan. Tarjoile esimerkiksi hirvimurekkeen kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s