Kuori ja lohko 4 kpl punajuuria. Lisää punajuuret uunipellille oliiviöljyn ja suolan sekä timjamin ja kahden valkosipulin kynnen kanssa. Paahda uunissa 200˚C:ssa n. 30 minuuttia. Tarkkaile kypsyyttä , ettei punajuuret pääse paahtumaan liikaa.
Ota punajuuret uunista ja pirskottele Balsamicoa päälle (n. 2 rkl).
Keitä Bulgur suolalla maustetussa vedessä:
Valmistus 4 hengelle
3 dl bulguria
6 dl vettä
1 tl suolaa
Keitä bulguria kannen alla 12 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna vetäytyä n. 5 minuuttia.
Lisää punajuuret Bulgurin joukkoon ja tarjoa Vuohenjuustoa Creme de Fraichen kanssa.
Vuohenjuusto Creme de Fraiche:
200g pehmeää vuohenjuustoa
2 dl Creme de Fraiche
Suolaa ja pippuria maun mukaan.