Punajuuribulgur

Kuori ja lohko 4 kpl punajuuria. Lisää punajuuret uunipellille oliiviöljyn ja suolan sekä timjamin ja kahden valkosipulin kynnen kanssa. Paahda uunissa 200˚C:ssa n. 30 minuuttia. Tarkkaile kypsyyttä , ettei punajuuret pääse paahtumaan liikaa.

Ota punajuuret uunista ja pirskottele Balsamicoa päälle (n. 2 rkl).

Keitä Bulgur suolalla maustetussa vedessä:

Valmistus 4 hengelle

3 dl bulguria

6 dl vettä

1 tl suolaa

Keitä bulguria kannen alla 12 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna vetäytyä n. 5 minuuttia.

Lisää punajuuret Bulgurin joukkoon ja tarjoa Vuohenjuustoa Creme de Fraichen kanssa.

Vuohenjuusto Creme de Fraiche:

200g pehmeää vuohenjuustoa

2 dl Creme de Fraiche

Suolaa ja pippuria maun mukaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s