Raparperihillo

Näin parhaimpaan raparperisesongin aikaan kannattaa kokeilla herkullista raparperihillon ohjetta.IMG_0877

1 kg raparperin paloja

500 g hillosokeria

1/2 dl vettä

1-2  Sonnentorin luomukanelitankoa

 

Pilko raparperit paloiksi. Lisää kattilaan vesi ja raparperin palat ja kanelitangot. Vinkkinä, että Sonnetorin luomukanelitanko on eri lajiketta kuin yleensä kaupasta ostettu. Kaneli on pehmeämmän ja miedomman makuinen, joten 2 tankoa ei omaan makuuni ole lainkaan liikaa.  Anna kiehahtaa, niin että raparperi hieman pehmenee. Lisää hillosokeri ja anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia. Pese hillopurkki hyvin ja kiehauta kattilassa puhtauden ja hillon säilyvyyden takaamiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s