Hunajaiset piparit

Mikään tuoksu ei luo joulutunnelmaa niin ihanasti kuin pipareiden paistuminen uunissa. Huolella valitut laadukkaat raaka-aineet takaavat nautinnon ja joulutunnelman saapumisen. Näissä pipareissa maistuu ihanasti Mesikämmen juokseva hunaja, pehmeä kookospalmusokeri ja Sonnentorin luomumausteet. Joululeivonnassa kannattaa ehdottomasti käyttää aitoa Ceylonin kanelia, jossa ei ole maksalle haitallista kumariinia, kuten muissa kaneleissa. Tavalliset vehnäjauhot on tässä ohjeessa vaihdettu Speltti luomuvehnäjauhoihin. Taikinan kannattaa antaa levätä jääkaapissa mielellään yön yli tai useamman tunnin. Linkitetyt tuotteet löytyvät Minna’s Matin verkkokaupasta.
Piparit pellillä MA
1 dl luomu kookospalmusokeria
1 dl juoksevaa Mesikämmen hunajaa
3 tl Sonnentorin luomu Ceylonin kanelia
1 tl Sonnentorin luomu inkivääriä
1 tl Sonnentorin luomu neilikkaa
1 tl Sonnentorin luomu kardemummaa
1 tl Sonnentorin luomu muskottipähkinää
125 g luomu voita
1 luomu muna
n. 6 dl luomu spelttivehnäjauhoja
1 tl soodaa

1. Kiehauta kookossokeri,hunaja ja mausteet miedolla lämmöllä. Vinkki! Jos rouhit itse kardemumman kokonaisista siemenistä, on maku paljon voimakkaampi ja parempi, kuin valmiiksijauhetussa ja sama pätee muskottipähkinään.
2. Lisää sokeri-mausteseokseen voi ja anna sulaa. Jäähdytä seos ja lisää muna sekoittaen.
3. Lisää lopuksi sooda ja jauhot ja vaivaa taikinaksi.
4. Paista levänneestä taikinasta pipareita 200 asteessa noin 7-12 minuuttia koosta riippuen.

Piparipaketti MA

Mainokset