1 kg hirven jauhelihaa
300 g luomupekonia
2 sipulia
1 omena
2 dl korppujauhoja
1 dl kasvislientä
2 munaa
1 rkl Dijon sinappia
1/2 pieni ja tulinen chili
mustapippuria
suolaa
Laita korppujauhot turpoamaan kasvisliemeen. Hienonna pekonit pieneksi silpuksi ja sekoita hirvijauhelihan kanssa. Lisää joukkoon turvonneet korppujauhot, sinappi, munat, hienonnettu chili, mustapippuri ja suola. Kuullota pannulla sipulisilppu ja raasta 1 kotimainen omena joukkoon. Sekoita murekemassaan. Muotoile massasta mureke uunipannulle ja laita uuniin 250 °C:een n. 10 minuutiksi, jonka jälkeen alenna lämpötila 175°C:een ja lisää uunipannulle vettä. Anna paistua n. 40 minuuttia kunnes mureke on kypsää. Nauti peruna-selleripyreen ja Isoäidin hölskytyskurkkujen kanssa.