Hirvimureke

1 kg hirven jauhelihaa

300 g luomupekonia

2 sipulia

1 omena

2 dl korppujauhoja

1 dl kasvislientä

2 munaa

1 rkl Dijon sinappia

1/2 pieni ja tulinen chili

mustapippuria

suolaa

Laita korppujauhot turpoamaan kasvisliemeen. Hienonna pekonit pieneksi silpuksi ja sekoita hirvijauhelihan kanssa. Lisää joukkoon turvonneet korppujauhot, sinappi, munat, hienonnettu chili, mustapippuri ja suola. Kuullota pannulla sipulisilppu ja raasta 1 kotimainen omena joukkoon. Sekoita murekemassaan. Muotoile massasta mureke uunipannulle ja laita uuniin 250 °C:een n. 10 minuutiksi, jonka jälkeen alenna lämpötila 175°C:een ja lisää uunipannulle vettä. Anna paistua n. 40 minuuttia kunnes mureke on kypsää. Nauti peruna-selleripyreen ja Isoäidin hölskytyskurkkujen kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s