noin 16 pullaa
1 dl vettä
½ dl korppujauhoja
1 sipuli
2-3 punajuurta raastettuna
400 g paistijauhelihaa
1 kananmuna
150 g vuohenjuustoa tai fetaa
suolaa, mustapippuria, 1,5 rkl lihafondia ja tuoretta rosmariinia maun mukaan
1. Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin 5 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullottaa sipulisilpua hetki öljytilkassa. Lisää lihafondi.
2. Raasta punajuuret. Lisää punajuuret, sipulisilppu, jauheliha, muna ja juusto kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pullia. Paista pullat kypsiksi pannulla miedohkolla lämmöllä öljyssä tai 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.