Poista lihasta kalvot ja anna levätä n. 1 tunti huoneenlämmössä ennen paistamista.
Mausta liha 2 rkl Maldon suolaa ja rouhittua mustapippuria. Hiero mausteet lihan pintaan ja paista oliiviöljyssä kuumalla pannulla joka puolelta. Paistaminen sulkee lihassyyt, pitäen nesteet lihassa.
Hiero lihan pintaan yrttejä, valkosipulia ja chiliä maun mukaan.
Paista 125˚C:ssa lihalämpömittarin kanssa, kunnes lihan sisälämpötila saavuttaa 52˚C.
Nosta liha uunista ja anna levätä folion alla n. 15 minuuttia.
Jag är imponerad måste jag säga. Verkligen inte ofta möter jag en blogg som är varje uppfostrande och underhållande, och låt mig informera dig, du har fått träffa huvudet på spiken. Ditt koncept är enastående, svårigheten är en sak som inte är tillräckligt folk talar intelligent om. Jag är väldigt lyckligt att jag snubblade hela denna i min söka efter något om detta.