Angus ulkofileen valmistus

Poista lihasta kalvot ja anna levätä n. 1 tunti huoneenlämmössä ennen paistamista.

Mausta liha 2 rkl Maldon suolaa ja rouhittua mustapippuria. Hiero mausteet lihan pintaan ja paista oliiviöljyssä kuumalla pannulla joka puolelta.  Paistaminen sulkee lihassyyt, pitäen nesteet lihassa.

Hiero lihan pintaan yrttejä, valkosipulia ja chiliä maun mukaan.

Paista 125˚C:ssa lihalämpömittarin kanssa, kunnes lihan  sisälämpötila saavuttaa 52˚C.

Nosta liha uunista ja anna levätä folion alla n. 15 minuuttia.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Angus ulkofileen valmistus

  1. Jag är imponerad måste jag säga. Verkligen inte ofta möter jag en blogg som är varje uppfostrande och underhållande, och låt mig informera dig, du har fått träffa huvudet på spiken. Ditt koncept är enastående, svårigheten är en sak som inte är tillräckligt folk talar intelligent om. Jag är väldigt lyckligt att jag snubblade hela denna i min söka efter något om detta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s