Kriikunahillo

1 kg kriikunoita kivettöminä

1 kg sokeria

1/4 dl vettä

1 kanelitanko

Kiehauta vesi ja sokeri sekä kanelitanko. Lisää kriikunat. Vinkki; saat kriikunan kivet helposti poistettua oliivinkivenpoistajalla.

Keitä hiljalleen n. 1 tunti kuorien vaahtoa pois ja sekoitellen. Laita hillo hyvin pestyihin ja 150 asteisessa uunissa kuumennettuihin lasipurkkeihin.

Nauti hillo esimerkiksi juustojen kera, nam herkullista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s