Sport & Wellness

Tervetuloa tutustumaan uuteen tuoteperheeseemme Sport & Wellness.

Täältä löydät tuotteet kehon ja mielen hyvinvointiin. Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti hyvältä maistuvaa luonnollista ruokaa ravitset sekä kehoa, että mieltä. Ruoan terveysvaikutuksista käydään kiivasta keskustelua ja tieteellinen näyttö monien ruoka-aineiden terveysvaikutuksista on vielä puutteellista. Tieteellistä näyttöä kuitenkin on jo olemassa yksilöllisistä eroista ravintoainetarpeissa, johtuen liikunnasta, sairauksista, stressistä ja muista ympäristötekijöistä.

Urheilusuorituksissa tarvitaan ravintoa, joka auttaa palautumaan harjoituksista. Tällöin on tärkeää Wellnesshuolehtia lihasten riittävästä energian saannista, magnesiumista, raudasta ja proteiinista. Terveyttä edistäviä vaikutuksia on löydetty mm. karpaloista ja muista kotimaisista marjoista, joissa on paljon fenolisia yhdisteitä, joihin kuuluvat myös flavonoidit. Näillä yhdisteillä tiedetään olevan antimikrobisia vaikutuksia ja ne toimivat soluissa antioksidantteina. Suklaalla on todettu olevan vaikutuksia aivojen serotoniini pitoisuuksiin ja sitä kautta mielialaan.

https://blog.minnasmat.fi/sport-wellness/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s