Uusi lihatoimittaja Minna’s Matille

Saimme uuden lihatoimittajan Bovikin luomutilan, joka tuottaa erittäin korkealaatuista luomukaritsanlihaa. Liha on valittu Suomen parhaaksi raaka-aineeksi vuonna 2004. Ensimmäinen erä lihaa saapuu myntiin sopivasti Pääsiäiseksi. Katso tarkemmat tiedot Pääsiäismarkkinoista https://blog.minnasmat.fi/tapahtumat/.

BOVIKlammas

Avainsanoja ovat luonnonmukaisuus ja kestävä kehitys, alkuperäisrotujen ja perinteiden vaaliminen, pientuotannon mukanaan tuoma inhimillisyys ja eläinten hyvä kohtelu sekä tiivis yhteistyö lähialueen muiden yrittäjien kanssa. Bovikissa kasvatetaan suomenlammasta: elinvoimaista, pohjoiseen ilmastoon hyvin sopeutunutta kantarotua, jonka iäksi on arvioitu tuhatkunta vuotta. Tällä hetkellä uuhia on 250, pässejä kymmenkunta ja karitsoita enimmillään viitisensataa. Suomenlampaan liha on vähärasvaista ja erittäin maukasta. Luonnostaankin hyvän maun viimeistelee puhdas, monipuolinen ravinto. Lampaat viettävät kesän ja alkusyksyn luonnonlaitumilla puiden ja pensaiden versoja ja lehtiä sekä heiniä, luonnonyrttejä ja -kukkia syöden. Lampolassa vietettävän talvikauden ruokia ovat luomusäilörehu, luomukaura ja -herne sekä Makrobioksen luomusoijatuotannon sivutuotteena syntyvä soijamassa. Ruokavalio näyttää toimivan; siitä kertoo Bovikin luomulampaan lihan valinta Suomen parhaaksi raaka-aineeksi vuonna 2004. Lue lisää osoitteessa http://www.bovik.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s