Ajankohtaista

Etsimme yhteistyökumppaneita; kahviloita, ravintoloita ja life style -myymälöitä, uusille Minna’s Mat myyntipisteille. Mikäli kiinnostuit otathan yhteyttä asiakaspalvelu@minnasmat.fi.

Uutuustuotteet:

Herkullisen mausteinen Mangs Gårdin Jouluglögi. Glögi on valmistettu omena- ja kriikunamehusta. Tuotteen löydät Life Story – Puodista, Omnia Shopista ja Oittaan Kartanon kahvilasta.042

SIS. Delin tuoteperhe Minna’s Mat valikoimassa. SIS. Delin tuotteissa käytetään kotimaisten luomu- ja lähituottajien raaka-aineita. Valikoimaamme olemme ottaneet mm. Mustikka-speltti mysliä, mustikkahilloa, tyrnihunajaa ja makean nälkään tyrni-puolukkamarmeladia ja mustikkalakua. Tuotteet ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton. Lue lisää uusimmasta Glorian Ruoka & Viini -lehdestä, jossa SIS. Deli oli listattuna Vuoden Parhaat 2013. Muitakin tuotteita löytyy valikoimastamme kyseiseltä listalta, kuten West Charkin lihatuotteet.SIS.Deli

Tannisen chilituotteet tulivat valikoimaamme elokuun alusta. Tannisen tuotteet ovat saaneet avainlipputuotteen statuksen. Tuotteet ovat valmistettu suomalaisista raaka-aineista, myös chilit ja valkosipulit. Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä Tyrni-chilikastike, joka soveltuu salaatteihin ja dippeihin sekä Savuvalkosipu-chili tahna esim. maustamaan pastakastikkeet. Erinomaisen kastikkeen saat grillatulle kanalle lisäämällä tyrni-chilikastiketta ruoanvalmistusjogurttiin ja lisäämällä hieman limemehua sekä suolaa.

Mustion Myllyn luomujauhot nyt Minna’s Mat valikoimassa. Mustion luomumylly on suomen vanhin yhä toiminnassa oleva mylly. Se on aloittanut toimintansa jo vuonna 1560.

Demmers Teehausin Lastensairaala tee. Makuina musta tee maustettuna ruusulla, vaniljalla ja sitruskuorella sekä vihreä tee inkiväärillä, auringonkukilla ja sitruksella. Jokaisesta myydystä teepussista lahjoitetaan lyhentämättömänä 2 € uuden lastensairaalan hyväksi. Lisäksi uutuutena luomusporttitee, joka auttaa palautumaan urheilusuorituksista. Tee myynnissä Oittaan Ulkoilukartanon myyntipisteessämme.Lastensairaalatee

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s