Tulevia tapahtumia

Perinteiset Joulumarkkinat Life Story – PuodissaJouluomena

Tervetuloa perinteisille Joulumarkkinoille Life Story – Puotiin (Kauppamäki 3, Kauklahti) 14.12.2013 klo 10:00 – 16:00. Tule tekemään jo etukäteen varaus joulun ihanista luomujuureksista; lantut, punajuuret ja perunat. Varauksen voit tehdä Life Story – Puodissa tai sähköpostitse asiakaspalvelu@minnasmat.fi. Juurestilaus on noudettavissa Joulumarkkinoiden aikaan Life Story – Puodista.

”Yhdessä hyvää teetä tehden”Lastensairaalatee

Lokakuun teenmaisteluillan teemana oli Teehetki Uuden Lastensairaalan Hyväksi. Työmme jatkuu ja Lastensairaala 2017 teet ovat myynnissä Life Story – Puodissa ja Omnia Shopissa. Makuina musta tee maustettuna ruusulla, vaniljalla ja sitruskuorella sekä vihreä tee maustettuna inkiväärillä, auringonkukilla ja sitruksella. Teepakkauksesta menee 2 euroa uuden lasten sairaalan hyväksi.

Life Story – Puodin ja Minna’s Matin yhteistyö täyttää vuoden – Tule juhlimaan kanssamme!Fresh ripe apples in an apple tree

Tasan vuosi sitten Life Story – Puoti vietti avajaisiaan ja samalla alkoi yhteistyömme ja avasimme Minna’s Mat myyntipisteen Puotiin. Tule juhlimaan kanssamme 1-vuotissynttäreitä. Tuoretorille olemme saaneet myyntiin ensimmäisen erän talviomenoita (lajike Lobo) sekä luomu Rosamunda-perunaa. Nähdään Puodissa klo 10:00 – 15:00, Kauppamäki 3:ssa.

Teen maisteluilta 3.10.2013teekupit

Tervetuloa mukaan teen maisteluiltaan Life Story – Puodissa 3.10.2013 klo 18:00 – 19:00. Demmersin Kirsi maistattaa taas uutuusteesekoituksia. Teemana tällä kertaa ”Teehetki Uuden Lastensairaalan hyväksi”.  Ilmoittautumisen voit tehdä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@minnasmat.fi tai Life Story – Puodissa paikan päällä.

Avaamme uuden myyntipisteen OmniaShopiinOmniaShop

Uusi myyntipisteemme avautuu syyskuun alusta Espoon keskuksen OmniaShopissa osoitteessa Kirkkokatu 16 A. Kestävän kehityksen myymälä OmniaShop on ekologisten tuotteiden ja palveluiden myynti- ja esittelytila,  sekä opiskelijoiden oppimisympäristö.

Aukioloajat: ti-to klo 11-17, pe klo 9-15

Kauklahtipäivä 7.9.2013Kauklahtipäivä

Tervetuloa Kauklahtipäivään Kauppamäelle 7.9.2013 klo 10:00 – 15:00. Tapahtumassa kaikille avoin katukirppis, käsitöitä ja kylähulinaa Kauklahden keskustassa. Tulethan piipahtamaan Life Story – Puodissa, jonka myyntipisteessä Minna’s Matilla uutuustuotteita ja sesongin herkkuja. Valikoimassa mm. kotimaisia luomuvalkosipuleita uudesta sadosta, herkulliset Kuorttisen luomukananmunat, kotimaisia omenoita ja paljon muitakin sesongin kasviksia ja juureksia.

Uusi myyntipisteemme

Uusi myyntipisteemme avautuu Äitienpäivänä sunnuntaina 12.5.2013. Myyntipiste sijaitsee Kirkkonummella tilausravintola Patakukossa osoitteessa Jeppaksenhaka 19, 02400 Kirkkonummi. Patakukko on Espoon ja Kirkkonummen harvoja tuotantoeläintiloja kasvattaen vuohia ja lampaita. Vuohenmaidosta tilalla valmistetaan vuohenmaitojuustoa ja -jäätelöä, jota myydään tilan Pikkupuodista. Minna´s Mat myyntipiste löytyy myös Pikkupuodista. Tervetuloa tutustumaan. Aukioloajat löydät www.patakukko.fpatakukkologoi.

patakukkofiilis2patakukkofiilis1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s