Mansikka Pavlova

Marenkipohja:

4 kananmunan valkuaista

hippunen suolaa

1 tl sitruunan mehua

2 dl sokeria

 

Täyte:

250g mascarponea

4 dl luomu kuohukermaa

1 vaniljatangon siemenet

1 1/2 dl sokeria

Minna’s Mat raparperihilloa

1 kg mansikoita

Paista marenkipohja 100 C kiertoilmauunissa 1 1/2 tuntia.

Vaahdota kerma ja sekoita vaniljatangon siemenet ja sokeri mascarponeen. Lisää pehmeä kermavaahto nostellen mascarponeseokseen. Puolita mansikat. Lisää marenkipohjalle mascarpone-kermavaahto. Lisää raparperihilloa lusikalla ja lisää mansikat päälle. Nauti ja huomaat herkun vieneen kielen mennessään.

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s