Juhannus – makujen sinfoniaa

Juhannuksena usein me Suomalaiset saamme nauttia ensimmäisistä uuden sadon herkuista. Intensiivinen kasvukautemmme takaa maksimaaliset makunautinnot. Tänä juhannuksena ruokapöytäämme löysi tiensä uusi perunalajike Annabella. Tämä lajike on todella maukas, kiinteä ja kellertävä maltoinen perunalajike, todella herkullinen. Mikäli löydät, niin kannattaa kokeilla. Jälkkärina juhannusaattona kokeilin viimeisimmän Lantliv mat&vin -lehden Pavlova reseptin. Suosittelen kokeilemaan helppoa, mutta ah niin herkullista reseptiä. Alla  linkki reseptiin, jota tietenkin hieman mukailin.image

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s