Pääsiäisenä Herkutellaan

Ihanaa Pääsiäistä kaikille! Meillä kaikilla on omat Pääsiäistraditiomme. Meidän perheessä Pääsiäiseen kuuluu kokoontuminen yhteen suvun kanssa, jolloin tehdään yhdessä ruokaa ja nautitaan pöydän antimista. Poikani rakastaa karitsan karetta ja hän muistaa aina jo viikkoja ennen Pääsiäistä kysyä, että olenhan suunnitellut Pääsiäisen menuun sisältämään kyseisen raaka-aineen. Tänä vuonna ateria aloitetaan Lempeällä Valkosipulikeitolla, joka muistui meleeni parin vuoden  takaa, jolloin kokeilin keittoa ensimmäistä kertaa. Kyseinen keitto sopii myös kasvisruokavalioon. Keitto sai silloin erinomaisen vastaanoton, joten toivotaan näin käyvän myös tänä vuonna. Keitto on ehdottomasti tarjottava lisukkeiden kera, jotka tekevät makuelämyksestä täydellisen. Reseptin löydät tästä linkistä Lempeä Valkosipulikeitto. Pääruoaksi on poikani rakastamaa karitsan karetta tällä kertaa yrttikuorrutteella. Reseptin ja pääruoan lisukkeet löydät linkistä Yrttikuorrutettu Karitsan Kare. Pääsiäisen pyhien yhtenä jälkkärinä kokeilen ensimmäistä kertaa Nutellakakkua, jonka ohjeen sain hyvältä ystävältäni. Olen maistanut kakkua ja se on taivaallisen herkullista, nam. IMG_4463

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s