Ruokatrendejä Californiasta

Maaliskuun alussa minulla oli ilo päästä haistelemaan Kalifornian ruokatrendejä. Los Angeles näyttää olevan tällä hetkellä paikka, jonne ravitsemusalan ammattilaiset suuntavat hakemaan ideoita ja suuntaviivoja tulevaisuutta varten. Kalifornia on USA:n ruoka-aitta, josta löytyy kaikki ihanat kasvikset ja tuoreet merenelävät. Luomu ja terveellinen ruokavalio näkyy kaikissa ravintoloissa ja ruokakaupoissa sekä alan lehdissä. Lisäksi Meksikon läheisyys tuo mahtavan makumaailman paikalliseen ruokakulttuuriin. Taisin syödä melkein joka päivä reissullani kalatacoja, jotka tyrmäsivät tuoreudellaan, raikkaudellaan ja sopivalla chilipotkulla. Paikallista ruokakulttuuria kuvaa mielestäni parhaiten rentous; ei turhaa pönötystä, mutta raaka-aineiden laadusta ei tingitä.

California Dreaming… sinne palaan vielä joskus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s