Rauhaisaa Joulun jatkoa!

Näin Tapaninpäivänä voi todeta, että olen onnellinen ja rentoutunut. Olen saanut nauttia rauhallisesta maistuvasta joulusta yhdessä rakkaiden kanssa. Tämä joulupaussi tuli täydelliseen aikaan kiireisen syksyn jälkeen. Meidän jouluperinteisiin kuuluu yhdessä tekeminen ja jokainen tuo jotain jouluherkkuja omasta valikoimastaan. Tänä jouluna kokeilin uutta jälkiruokareseptiä Puolukka Parfaita suolakaramelli tvistillä. Kurkkaa resepti https://blog.minnasmat.fi/reseptit/minnan-puolukka-parfait/. IMG_3984-2Puolukat jälkiruokaan keräsi hyvä ystäväni Kuopion läheltä mökkireissultaan. Tainalle iso kiitos puolukoista.

Tämä syksy on tuonut mukanaan paljon uusia yhteistyökumppaneita ja ideoita, jotka osa on jo toteutunut ja osa tulee toteutumaan heti alkuvuodesta. Iso kiitos miehelleni Mikaelille Minna’s Mat verkkokaupan pystytyksestä sekä Maria Alatalolle mahtavien artikkeleiden kirjoittamisesta ja herkullisten reseptien luomisesta. Lisää reseptejä jotka linkkautuvat terveelliseen ruokavalioon löydätte sivustoltamme ensi vuoden puolella, joten pysykää kuulolla. Yksi saavutuksistamme tänä vuonna oli yhteistyösopimuksen allekirjoittaminen palkitun start-up yrityksen Miilsin kanssa. Miils on kolmen huippulahjakkaan naiskoodarin perustama yritys, joka on luonut uudentyyppisen konseptin terveellisen ruokavalion suunnitteluun. Miils tähtää globaaleille markkinoille, kotimarkkinoita unohtamatta. Kaiken lisäksi Pohjoismainen keittiö on tekemässä vahvaa läpimurtoa globaaleissa ruokatrendeissä. Näitä ”miilplaneja” jokainen meistä voi hyödyntää yksilölliseen terveellisempään, kevyempään tai esim. vähemmän lihaa sisältävän ruokavalion suunnitteluun.Miils

 

 

Nautinnollista Joulun jatkoa ja kohti Uutta Vuotta uusin voimin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s