Minna’s Mat mukana Naisten illassa

Kivenlahdessa järjestettiin naisyrittäjien voimin Naisten ilta keskiviikkona 18.11., jossa Minna’s Mat oli mukana esittelemässä tuotevalikoimaansa. Paikalle oli kutsuttu naisia tutustumaan Kivenlahdentie 7:n yrittäjien tuotteisiin ja palveluihin. Sateisena iltana väkeä olikin saapunut mukavasti ja joulupukkikin piipahti paikalle. Ohjelmassa oli myös muotinäytös ja tarjolla oli glögiä ja joulutorttuja. Minna’s Matin pöydän ympärillä riitti kuhinaa ja kaupaksi kävivät mm. hunaja, suklaat ja marmeladit.

pöytä naistenilta
suklaanmais naistenilta

Minna’s Matin tarjoama Goodion luomuraakasuklaa ihastutti maistajia.

goodiosuklaat naisteniltaHerkkukorissa oli näytillä verkkokaupan valikoimaa gluteenittomista pastoista Demmersin luomu teelaatuihin.
Herkkukori Naistenilta
Naisten ilta aloittikin sopivasti joulukauden, joka jatkuu Kauklahdessa Puodin joulunavauksessa lauantaina 21.11. klo 11-15 Kauppamäki 3.Kannattaa tulla hakemaan herkkuja ja käsitöitä joulupukin konttiin ja tukemaan paikallisia yrittäjiä.

Muistathan myös piipahtaa ostoksilla verkkokaupan puolella, jossa on nyt joulutarjouksena ilmainen toimitus vuoden loppuun saakka!

kyltti naisten ilta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s