Herkullisesta hunajasta vastustuskykyä

Onko kurkkusi karhea ja yskä häiritsee yöuniasi? Nyt on paras aika ottaa päivittäiseen käyttöön ihana Mesikämmen hunaja. Hunaja tuotetaan Kirkkonummen Evitskogissa ja se on 100% luonnontuote.Valikoimassamme on juoksevaa hunajaa, jota on helppo annostella teen joukkoon tai aamiaisella Myslin sekaan. Flunssan oireita hunajan kera lievittää hyvin Demmers Teehausin Piparminttu pussitee. Hunajalla on todettu olevan useita terveysvaikutuksia. Hunajan sisältämät antioksidantit tukevat elimistön luonnollista vastutuskykyä ja glukoosioksidaasi-entsyymi lieventää tulehdusta. Hunaja lievittää hyvin myös yskää eli jos yskä vaivaa, niin nauti lusikallinen herkullista hunajaa. Osta tästä pari purkkia kerralla tulevan talven varalle.

MInnas`Mat website pictures 2015, photographer Marjo KoivumŠki, Studio Apris oy, www.studioapris.fi

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s