Pellavaisia herkkuja

Oletko jo tutustunut suomalaisiin VALO 24h pellavasiementuotteisiin? Tuotteita on nyt saatavilla Minna’s Matin myyntipisteistä.

VALO 24h:n tuotteilla on  erinomaiset ravitsemukselliset ja laadulliset ominaisuudet. Pellava on paahdettu maun syventämiseksi ja rouheisiin on käytetty koko pellavan siemen. VALO 24h:n ainutlaatuinen paahtamismenetelmä säilyttää kaikki hyvät ravintoarvot, esim. omega-3, omega-6 ja magnesiumin.

Tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Rouheet soveltuvat  esim. jogurttiin, puuroihin ja viiliin. Siemeniä voi ripotella vaikka salaatin päälle tai käyttää leivonnassa.  Ruokalusikallinen riittää päivittäisen omega-3 tarpeen tyydyttämiseen.

Pellavarouheita voi mainiosti käyttää niin suolaisessa kuin makeassakin leivonnassa. Gluteenittominan ne soveltuvat hyvin myös gluteenittomaan leivontaan ja alhaisen hiilihydraattipitoisuuden ansiosta ne ovat loistava lisä myös vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa.

Klikkaa näistä linkeistä maukkaita reseptejä ja kokeile rohkeasti.

Pellavainen vuokaleipä
Pellavaiset browniet
Taateliset kookospallot

paahdettu_rouhittu_pellavamustikkaPaahdettu rouhittu pellava + puolukka

Lisätietoja tuotteista saa 24h VALOn sivuilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s