Karkkipäivänä on lupa nauttia!

Jos sallit itsellesi herkkuhetken viikonloppuna, kannattaa silloin panostaa laatuun. Minna’s Matilta on nyt saatavilla aivan ihanat Vavesaaren Tilan käsintehdyt marmeladit. Makuina ovat suomalaisten suuhun sopivat  Tyrni ja Mustikka. Molemmat luomua ja pakattuna nättiin laatikkoon, jonka voi viedä vaikka lahjaksi ystävälle.
MarmeladitMinnasmat

Jos olet suklaan ystävä, niin kokeile ArcticChocin ihania suklaalevyja. Makuina mm. Madagascar, Savupaprika ja Piparminttu tummaan luomusuklaaseen tehtynä.
ArcticChocMinnasMat

Suomen luonnonpäivää vietetään lauantaina 29.8.ja sen tiimoilta on paljon ohjelmaa ympäri Suomea. Life Story Puoti Kauklahdessa maistattaa päivän kunniaksi ihanaa suomalaista luomu mansikkamehua, jota voi ostaa myös mukaan. Lähde metsäretkelle Puodin kautta.

suomenluontoMM

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s