Sadonkorjuun aikaan – Luumu Clafoutis

Sain ystävältäni herkullisia kypsiä luumuja ja siitä se idea sitten lähti…

150g Creme de Fraiche

1 dl maitoa

1 dl ruokokidesokeria

1 dl Vehnäjauhoja

3 kananmunaa

hippusellinen suolaa

2 tl vaniljasokeria tai yhden vaniljatangon siemenet

1 tl kanelia

500 g puolitettuja luumuja joista kivet poistettu

Ota uuni vuoka ja vuoraa leivinpaperilla ja voitele. Kaada taikina vuokaan ja asettele luumun puolikkaat. Paista 200 C:ssa, kunnes pannukakku on kypsä ja mehukas. Tarjoa vaniljakastikkeen kera…Nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s