Pop up-teet saatavilla nyt!

Iltojen viilentyessä kannattaa täydentää teevarastoa ihanan aromaattisilla Demmersin teelaaduilla. Korkealaatuiset raaka-aineet ja rakkaudella valitut makuyhdistelmät takaavat makunautinnon.

Minna’s Matilla on saatavilla kolme pop up-teetä, joita on myynnissä Life Story Puodissa Kauklahdessa Kauklahtipäivästä lähtien. Ensi viikolla (vko 35) saatavilla myös Omnia Shopista Espoosta. Teet ovat myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kuva on otettu Demmers Teehausin teemaisteluillassa.

Kuva on otettu Demmers Teehausin teemaisteluillassa.

Sydämellisen Onnen Tee ihastuttaa jo paketillaan, jossa on taiteilija ja Suomenlinnan Lelumuseon pitäjän Petra Tandefeltin suunnittelema etiketti. Teenä paketissa on intialaista luomulaatuista Earl Grey-teetä, joka on luonnollisesti maustettu bergamotilla. Earl Grey on yksi maailman suosituimmista teesekoituksista. Osta ja kokeile tai vie vaikka lahjaksi tämä ihana pikkuinen paketti täynnä onnellista aromia.

Kreikkvuoristooteekuva

Yrttiteevalikoimaa täydentää raikas ja hieman sitruksinen Kreikkalainen vuoristotee. Teessä on käytetty villinä kasvavaa suurilehtistä ”Tsai tou Vounou” kasvia, jota esiintyy Kreikassa Peloponneksen niemimaalla. Kasvi kasvaa karulla ja kivisellä maaperällä. Hauduta reilu viisi minuuttia ja mausta vaikka sitruunalla ja hunajalla. Varmasti hyvä apu karheaan kurkkuun tai muuten kylmettyneeseen oloon.

greenteakuva

Jos ainesosat ovat vihreää teetä, viinirypäleitä, karpaloa, punaisia viinimarjoja, vadelmaa, mansikkaa ja ruiskukan terälehtiä, niin tämä Fresh Green tee on nautinto niin tuoksultaan kuin maultaankin. Maku on makean raikas, jossa on aavistus marjaisuutta ja hedelmää.

Viimekertaisessa Demmersin teemaisteluillassa itävaltalaisen Demmersin toimitusjohtaja Johanna Birnstingel kertoi uusista tuulista teemarkkinoilla. Tuotekehittelyssä on nämä kasvishaudukkeet, joista ennustetaan seuraavaa hittiä teenjuojien parissa. Maku näissä oli yllättävän raikas ja muistutti hieman kasvislientä, josta puuttuu suola ja rasva. Ei lainkaan hassumpi idea.

Kuva on otettu Demmersin teemaisteluillassa.

Kuva on otettu Demmersin teemaisteluillassa.

 

teekannu

Helsingin Annankadun Demmers Teahausissa on myynnissä aivan ihastuttavia teekannuja.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s