Minna’s Mat laajentaa toimintaansa

teamblue_hhMinna’s Mat perusti uuden yrityksen yhteistyössä Saksalaisen yhteistyökumppanin Teamblue GmbH:n kanssa. Uusi yritys Teamblue Oy auttaa Suomalaisia elintarvikealan yrityksiä pääsemään Saksan markkinoille. Teamblue Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen valmiin logistiikan ja myyntikanavat sekä nettikaupan Saksassa. Minna’s Mat jatkaa toimintaansa Suomessa keskittymällä lähi- ja luomuraaka-aineiden myyntiin myyntipisteissään.

www.teamblue.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s